Mitar Lukić ostaje na kormilu Tekstilca iz Dervente

Nakon ulaska u prvi rang

Mitar Lukić ostaje na kormilu Tekstilca iz Dervente

Fudbaleri Tekstilca iz Dervente napravili su u prošloj sezoni najveći uspjeh u historiji kluba.

Plasman u Prvu ligu RS ogroman je uspjeh za ovaj klub iz Posavine, a uprava ne želi mijenjati najuspješnijeg trenera Mitra Lukića. Nekadašnji fudbaler tuzlanske Slobode, a kasnije i trener Modriče već je pripremio spisak pojačanja.

„U planu je da angažujemo pet ili šest kvalitetnih pojačanja, jer želimo da i u prvoligaškom društvu napravimo dobre rezultate. O imenima igrača sad neću pričati dok se neke stvari u razgovorima ne riješe. Imamo renoviran stadion koji ispunjava sve uslove, a sad želimio da korak po korak pravimo dobar tim,“ rekao je trener Mitar Lukić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.