Mladi bh. golman dobio profesionalni ugovor u WBA

Dokazuje se na Otoku

Mladi bh. golman dobio profesionalni ugovor u WBA

Teme:

Mladi bh. golman Jasmin Keranović (18) potpisao je profesionalni ugovor sa West Bromwich Albionom. 

West Bromwich Albion je na zvaničnoj stranici saopštio da je Keranović za svoje nastupe u omladinskom timu nagrađen profesionalnim ugovorom, a osim njega vjernost engleskom klubu još su potpisali Jack Rose i Ethan Ross. 

Svoju karijeru Keranović je započeo u Australiji gdje je igrao za nekoliko klubova, a nakon što je skrenuo pažnju na sebe zajedno sa roditeljima je preselio u Englesku i već nekoliko godina je član West Bromwich Albiona. 

Također vrijedi istaći da je Keranović u proteklom periodu zabilježio i nekoliko nastupa u dresu kadetske reprezentacije BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije