Mladi Hairlahović odlazi u Hajduk

Još jedan Krajišnik u Hajduku

Mladi Hairlahović odlazi u Hajduk

Ismar Hairlahović, dojučerašnji igrač FK Krajina iz Cazina, ovog je ljeta boravio na probi u Hajduku gdje je u potpunosti opravdao očekivanja trenera splitskih ''bilih''.

Ismar je 1996. godište, a rođen je u Cazinu. Pored FK Krajina, uspješno je trenirao i u nogometnoj školi Bubamara, pod palicom Predraga Pašića, te je prošle godine bio izabran u Gillete nogometnu selekciju za Bosnu i Hercegovinu.

Treba napomenuti da je Ismar boravio na probi u još nekoliko evropskih klubova, ali se, na kraju, u dogovoru sa svojim roditeljima, ipak odlučio za Hajduk koji posvećuje veliku pažnju radu sa svojim mlađim kategorijama.

Do konačnog potpisivanja ugovora sa Hajdukom preostalo je prikupljanje potrebne dokumentacije, a mi se iskreno nadamo da će Ismar, nakon Senijada Ibričića, biti još jedan Krajišnik, koji će postati ljubimac Hajdukovih navijača.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti