Mladi Zmajevi protiv Albanije

Juniori i kadeti igraju sa Albanijom

Mladi Zmajevi protiv Albanije

E. Škorić

Juniorska nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine (igrači do 19 godina) 8. maja u Tirani igra prijateljsku utakmicu s odgovarajućom selekcijom Albanije. 

Ovaj susret selektor Toni Karačić će iskoristiti za provjeru igrača za predstojeći kvalifikacioni turnir Elitne grupe za plasman na EP, a koji je na rasporedu od 25. do 31. maja u Hrvatskoj.

 

Na Karačićevom spisku su: Kristijan Jajalo, Stefan Đakušić, Danijel Graovac, Ivan Kukavica, Safet Šivšić, Armin Sarvan, Adnan Hrelja, Dino Bevab, Armin Hodžić, Amar Rahmanović,Sanjin Prcić, Zdenko Bilač, Marko Maletić, Zvonimir Kožulj, Nermin Zolotić, Boban Đerić, Muhamed Plakalo, Irfan Hadžić, Davor Martinović, Ognjen Petrović i Eldin Dučić. 

 

Isti dan na stadionu "Otoka" susret s vršnjacima iz Albanije odigrat će i kadetska bh. reprezentacija (igrači do 17 godina), saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

 

Selektor Sakib Malkočević je pozvao sljedeće igrače: Goran Karačić, Kemo Mostarlić, Kerim Memija, Amar Herić, Dino Vrdoljak, Goran Ratković, Adel Halilović, Marko Mihojević, Adnan Bašić, Samir Radovac, Ismar Hajrulahović, Filip Omazić, Eldar Čivić, Đenis Šuman, Eldar Mešanović, Almir Aganspahić, Ahmet Frljak i Amar Burović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.