Musa: Boljeg protivnika za kraj nismo mogli imati

Zadnje kolo bh nogometnog prvenstva

Musa: Boljeg protivnika za kraj nismo mogli imati

Momčad Širokog Brijega u posljednjem kolu BH Telecom Premijer lige na Pecari će ugostiti prvaka Željezničara.

U utakmici koju možemo nazvati i „superkup“ obje ekipe će igrati bez imperativa i pritiska pa sigurno da možemo očekivati jednu zanimljivu i sadržajnu utakmicu.

„Ljepšeg i boljeg protivnika za zatvaranje mislim da nismo mogli imat. Očekujem jednu utakmicu u kojoj ćemo svi uživat, obje ekipe neopterećene. Želimo da na najbolji mogući način završimo prvenstvo, da pobijedimo. Odmorili smo se poslije finalne utakmice Kupa i fizički i psihički, te mislim da nema nikakve zapreke da momci daju sve od sebe.“, rekao je trener Širokog Brijega Slaven Musa.

„Opet se sastajemo sa Željezničarom koji je uvijek atraktivan protivnik. U svakoj utakmici bude atraktivnih i dobrih poteza te golova što možemo očekivat i ovaj put. Pozivam sve koji vole nogomet da dođu i da uživaju i nadam se da ćemo slaviti na kraju.“, rekao je Wagner Santos Lago.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Musa neće moći računati na Džidića, Šilića, Ćorića i Landeku koji imaju problema sa ozljedama, te na Kožula koji ima tri žuta kartona.

Utakmica između Širokog Brijeg i Željezničara na rasporedu je danas na stadionu Pecara s početkom u 17:00 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.