Musa: Prvo poluvrijeme dobro, drugo moramo analizirat

Široki sa 4:1 svladao Radnika na Pecari

Musa: Prvo poluvrijeme dobro, drugo moramo analizirat

Široki Brijeg je u okviru osmine finala Kupa BiH na Pecari ugostio ekipu Radnik i svladao je rezultatom 4:1.

Širokobriježani su već u prvom dijelu odradili veliki posao i stekli prednost, a iako su u nastavku imali nekoliko prilika, nisu uspjeli postići pogodak.

„Čestitam Širokom na zasluženoj pobjedi. Mi smo došli da se dobro istrčimo i da odradimo maksimalno, a od Kupa nismo puno ni očekivali jer to je za nas samo dodatni trošak ne umanjujući s tim pobjedu Širokog koja je čista. Rano smo primili pogotke, kasnije smo pokušavali i dobro odigrali no nismo uspjeli zabiti da rezultat izgleda ljepše. “, rekao je trener Radnika Srđan Bajić.

„Rezultatski i prvo poluvrijeme je bilo dosta dobro. U drugom smo željeli postići još koji pogodak no nismo uspjeli. Kasnije je i ritam malo opao i vjerojatno su i igrači pomalo već bili u utakmici u subotu s Leotarom. Zadovoljan sam rezultatom i prvim poluvremenom, a drugo poluvrijeme ćemo morati analizirati.“, rekao je trener Širokog Slaven Musa.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.