Musa: Željin najbolji tim je iskusan, a ne mlad

Široki sutra na Grbavici

Musa: Željin najbolji tim je iskusan, a ne mlad

Široki Brijeg će sutra pod svjetlima Grbavice igrati derbi drugog kola. U prošloj su sezoni Širokobriježani na sarajevskom stadionu slavili rezultatom 3:0, a u gradu na Lištici nadaju se da će se sličan scenario ponoviti i sutra. 

Željezničar je odlično krenuo u novu sezonu, pažnju su skrenuli neki novi, mladi igrači, ali trener Slaven Musa mišljenja je da se priča o podmlađivanju Željezničara previše potencira u medijima.

„Stalno se potencira priča da je Željezničar podmladio tim, ali ja to baš i ne gledam tako. Podmladili su možda klupu, ali prva jedanaestorka je sačinjena od iskusnih igrača. Ne mislite valjda da su Čolić, Kvesić, Kosorić, Bogdanović, Jamak, Hasanović, Tomić ili Bučan mladi igrači. To je kvalitetan tim i uz to iskusan,“ kazao je Musa, i dodao:

„Mi znamo koliko možemo u ovom trenutku. Dobro smo se pripremili, a konačan rezultat neće zavisiti samo od nas već i od našeg protivnika. Nadam se da ćemo odigrati kvalitetno, to je prvi preduslov za dobar rezultat.“

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti