Trener Mladosti nakon utakmice

Musemić: Sarajevo će uvijek biti moj klub

E. Čaušević

Mladost iz Doboja kod Kaknja poražena je danas na gostovanju protiv Sarajeva sa 4:3.

Trener Mladosti, Husref Musemić, nakon utakmice kazao je da je zadovoljan igrom njegove ekipe u drugom dijelu, te da navijači mogu biti sretni utakmicom koju su gledali danas na Koševu.

"Za naše okvire ovo je sjajna utakmica, sedam golova, mnogo šansi i preokreta. Jako se teško vratiti nakon zaostatka od 4:1, ali smo uspjeli. U fudbalu je sve moguće i nikada se ne treba predavati. Zadovoljan sam igrom u drugom poluvremenu i s obzirom da su nam nedostajala četiri igrača ekipa može dobiti prolaznu ocjenu", rekao je Musemić, te dodao:

"Hvala navijačima Sarajeva na ovacijama na kraju meča. Sarajevo će uvijek biti moj klub i ovo će biti moj stadion dok sam živ i zdrav. Drago mi je što su me pozdravili".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi