Muslimović sutra proziva, pet igrača napušta Bratstvo?

Muslimović sutra proziva, pet igrača napušta Bratstvo?

A. Beganović

Fudbaleri Bratstva, trenutno drugoplasirane momčadi Prve lige federacije Bosne i Hercegovine, s pripremama za narednu sezonu počet će sutra.

Trener Bratstva Nusret Muslimović sutra će obaviti prozivku, a na istoj, prema još uvijek nezvaničnim informacijama, neće biti pet igrača koji su u prvom dijelu nosili dres prvoligaša iz Gračanice.

Naime, navodno su na izlaznim vratima Bratstva Kadrić, Timkov, Mahović, Šabić i Đukanović, a još uvijek nema informacija o novim igračima drugoplasirane momčadi Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.