Nakon Musemića i Husić napušta Slobodu?

Problemi za tuzlanski klub

Nakon Musemića i Husić napušta Slobodu?

Edmir Škorić

Fudbalski klub Sloboda danas je ostao bez trenera Husrefa Musemića.

Nakon remija s Mladosti, Musemić je odlučio da napusti klupu Tuzlaka, a kasnije je objasnio da je to zbog uvreda s tribina.

No, to nije najgore što se može desiti ekipi s Tušnja, pošto je moguć i odlazak prvog čovjeka Azmira Husića, koji je crveno-crne preporodio i donio im puno lijepih stvari u proteklih nekoliko godina.

"Teško se boriti s vjetrenjačama. Ovo je po svemu sudeći kraj što se tiče i mog ostanka u Slobodi. Musemić je otišao zbog prozivanja plaćenika, ovo što se nama radi prelazi sve granice. Danas su na stadionu bili i nadležni organi kako bi od prodatih ulaznica naplatili 20 i nešto hiljada maraka koje navodno Sloboda ima duga prema rudniku iz 2002 godine. Nazvao sam predsjednika Skupštine i obavijestio ga o svojim namjerama", kazao nam je Husić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svakako će velika šteta za Slobodu i bh. fudbal biti ako Husić digne ruke od svega. Pokušavali smo dobiti predsjednika Skupštine Kema Kurevića, no nije odgovarao na naše pozive.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi