"Ne treba nam euforija, idemo iz utakmice u utakmicu"

Igor Remetić, šef stručnog štaba NK Tošk

"Ne treba nam euforija, idemo iz utakmice u utakmicu"

Samir Mlaćo

Nogometaši tešanjskog Toška nakon tri kola Druge lige Federacije BiH grupa Centar znaju samo za pobjede. Tešanjci iz tri kola imaju  devet bodova, a u subotu su sa minimalnih 1:0 savladali Borac iz Jelaha.

Tošk je ove sezone jedan od favorita za prvo mjesto, ali svjesni su u ovom klubu da im neće biti nimalo lako da ostvare zacrtane ciljeve.

"Važnost utakmice i specifičnost derbija je učinila svoje da utakmica ne bude toliko kvalitetna, ali je naša pobjeda apsolutno zaslužena. Čestitam mojim igračima na velikoj borbenosti i pobjedi. Ostaje žal za neiskorištenim šansama za koje smo mogli biti kažnjeni. Euforija nam ne treba, idemo utakmicu po utakmicu ka ostvarenju zacrtanog cilja. Zahvaljujem navijačima koji su došli u velikom broju podržati naše mlade momke i drago mi je da smo se zajedno na kraju radovali", kazao je Igor Remetić, šef stručnog štaba NK Tošk.

Treba istaći da je treću pobjedu u novoj sezoni sa tribina ispratio veliki broj navijača Toška, a  pozitivna atmosfera oko kluba svakako raduje sviju kojima je ovaj klub u srcu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi