Nervozni Mulalić psovao Savez i ligu

Temperamentni stručnjak isključen u Mostaru

Nervozni Mulalić psovao Savez i ligu

S. Mlaćo

Zrinjski je danas u okviru 9. kola Premijer lige BiH sa 2:0 savladao Mladost iz Doboj kod Kaknja, te tako ostao na liderskoj poziciji.

U 43. minuti meča pod Bijelim Brijegom isključen je šef struke Mladosti Doboj Kakanj Edis Mulalić koji je bio vidno nezadovoljan suđenjem glavnog sudije Miloša Gigovića, te njegovih pomoćnika Vićića i Bakovića.

U zvaničnom izvještaju delegata navedeno je da je Mulalić čak odgurnuo četvrtog sudiju Harisa Kaljanca iz Sarajeva, te psovao Savez i ligu.

"U 43.minuti odstranjen je trener gostiju Mulalić Edis na asistenciju četvrtog suca zbog psovanja majke glavnom sucu, te psovanja Saveza koji ga je poslao. Nakon toga je nastavio s burnom reakcijom te je odgurnuo četvrtog suca nakon čega se obratio meni te je ponovno opsovao Savez i ligu. Na početku drugog poluvremena imenovani se kod ulaza na ograđeni dio terena za igru ponovo obratio glavnom sucu s vulgarnim riječima, psovkama i prijetnjama", stoji u izvještaju delegata Mate Itrića iz Boće Brčko.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mulalić je i u prethodnim utakmicama imao mnogo kritika na račun dijelioca pravde koji su po njegovom mišljenju u više navrata oštetili njegov tim. Da li će sada  zaraditi žestoku kaznu, ostaje nam da vidimo.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi