Neviđena euforija uoči derbija: Sjever rasprodan!

U prodaji još samo ulaznice za južnu tribinu

Neviđena euforija uoči derbija: Sjever rasprodan!

A. Beganović

Večeras od 20:30 na rasporedu je  najveći bosanskohercegovački derbi. Duel između Željezničara i Sarajeva igra se u okviru prvog kola Premijer lige, a u glavnom gradu naše zemlje vlada nezapamćeno interesovanje za pomenuti meč.

Naime, sve je izvjesnije da će večeras fudbaleri sarajevskih rivala istrčati pred do posljednjeg mjesta ispunjen stadion Grbavica.

Nakon što je odmah po puštanju u prodaju nestalo ulaznica za zapadnu tribinu, te nakon što su svojih 1670 ulaznica u rekordnom roku razgrabili navijači Sarajeva, od prije nekoliko minuta ne mogu se nabaviti ni ulaznice za sjevernu tribinu, dio na kojem će biti smješteni domaći navijači.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prodaji su ostale još ulaznice za južnu tribinu, a po svemu sudeći u one će biti rasprodane do početka susreta.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi