Nikić: Želimo da iznenadimo Sarajevo

Napadač Radnika o meču na Koševu

Nikić: Želimo da iznenadimo Sarajevo

Radnik je pitanje opstanka riješio još prije pet kola, pa im poslijednji meč u ovoj  sezoni ne znači ništa osim prestiža. Protiv Sarajeva će Radnik pokušati da napravi  izneneđnje.

"Bilo bi lijepo kad bi se sa Koševa vratili neporaženi. Utakmica nema takmičarski  značaj i treba očekivati obostrano otvoren susret i dosta golova". 

"U prošloj sezoni  mi smo izgubili uvjerljivo, a nismo uspjeli da postignemo gol. Sad imamo obavezu  da koji put zatresemo mrežu rivala. Želimo da iznenadimo Sarajevo", kazao je  napadač Zoran Nikić.

Trener Srđan Bajić nekad je bio igrač Sarajeva i on kaže da očekuje bolju igru  nego protiv Veleža prije sedam dana. 

"Pomalo sam bio razočaran igrom protiv Veleža. Pojedini igrači su prerano otišli  na odmor, pa će na Koševu morati da zapnu i da pokušamo ostaviti što je moguće  bolji rezultat", rekao je Srđan Bajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.