NK Tomislav gradi stadion po standardima UEFA-e

Pravi primjer ulaganja

NK Tomislav gradi stadion po standardima UEFA-e

M. Šljivak

Nogometni klub Tomislav iz Tomislavgrada u narednu sezonu će ući s mnogo boljim uslovima za treniranje.

Nakon što su na glavnom terenu izgrađene tribine, danas su počeli radovi i na ostaloj infrastrukturi  unutar stadiona. Vlastitim sredstvima, počeli su izgradnju svlačionica i pratećih prostorija, koje u potpunosti ispunjavaju standarde UEFA-e.

Također, počela je i izgradnja pomoćnog terena s umjetnom travom, koji će fudbalerima ovog kluba ponuditi mnogo bolje uslove za treniranje, a na ovom terenu će biti postavljeni i reflektori. 

Uprava Tomislava odlučila je ulagati u infrastrukturu kluba, a očekuju se i bolji rezultati ovog kluba, te prelazak u veći rang takmičenja u narednim sezonama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije