Novaković pojačao Zvijezdu, stiže još provjerenih fudbalera

Mladi Bijelić i Isanović potpisali ugovore

Novaković pojačao Zvijezdu, stiže još provjerenih fudbalera

Adnan Beganović

Fudbaleri Zvijezde iz Gradačca od 18. juna nalaze se u trenažnom procesu, a agilna Uprava ovog kluba počela je slagati igračku križaljku za narednu sezonu.

Nakon što se klub zahvalio na saradnji šestorici iskusnih fudbalera jučer je na Banja Ilidžu stiglo i prvo istinsko pojačanje.

Naime, ugovor na godinu plus godinu sa Zvijezdom je potpisao Borko Novaković koji u Gradačac stiže na insistiranje novog šefa stručnog štaba Vladimira Gaćinovića, koji je u Leotaru sarađivao sa ovim igračem.

Međutim, to nije sve. Danas su petogodišnje profesionalne ugovore za Zvijezdom potpisali i juniori ovog kluba, Dušan Bijelić i Samir Isanović.

Već sutra na Banja Ilidžu bi moglo stići još jedno pojačanje, a u ponedjeljak se očekuje dolazak dva istinska pojačanja u veznom redu i napadu. Pokušali smo saznati o kojim igračima je riječ, ali iz Zvijezde ne žele ništa govoriti dok se posao ne kompletira.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti