Nusmir Fajić novi igrač Krupe
Foto: NK Maribor

Fajić stigao u Krupu

Nusmir Fajić novi igrač Krupe

M. Šljivak

Iskusni napadač Nusmir Fajić (30) novo je pojačanje Krupe.

Ovaj 30-godišnji fudbaler je nedavno završio kratku epizodu u rumunskoj Craiovi, te se vratio u Bosnu i Hercegovinu.

Njegov novi tim trebala bi biti ekipa Krupe. Dvije strane su se, kako SportSport.ba nezvanično saznaje, dogovorile oko ugovora i Fajić bi u narednoj sezoni trebao nositi dres ekipe s Vrbasa.

Fajić je u bogatoj karijeri promijenio dosta klubova, a u našoj zemlji je nastupao za Vitez, Travnik, Rudar Prijedor i Zvijezdu iz Gradačca.

On će sasvim sigurno predstavljati pravo pojačanje za tim Slobodana Starčevića, koji i u novoj sezoni ima velike ambicije.

Krupa je u prvom kolu osvojila bod kod Radnika (0:0), a već u vikendu pred nama idu na novo gostovanja, ovaj put u Vitez.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi