Odović postigao dogovor sa Slavijom
EPA

Potvrdio za SportSport.ba

Odović postigao dogovor sa Slavijom

Novi trenerski angažman Milomir Odović će imati u Slaviji. 

Nakon što je klub iz Lukavice za vikend raskinuo saradnju sa Branislavom Berjanom, čelnici Slavije uspjeli su ekspresno pronaći novog šefa stručnog štaba i to će biti 61-godišnji bh. stručnjak Milomir Odović. 

"Dogovorio sam sve sa Slavijom i sutra bi trebali konačno sve završiti. Vjerujem da neće biti problema", kazao je Odović za SportSport.ba, te dodao:

"Za mene je ovo sada jedna nova Slavija. Ne poznajem ekipu nikako skoro, ali nastojat ću da u što kraćem roku napravim nekakav sistem igre i da konačno krenemo ostvarivati bolje rezultati", dodao je Odović. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Odović je tokom karijere imao priliku u dva navrata voditi Slaviju, a još je trenirao Željezničar, Borac, Velež, GOŠK, Zvijezdu, Rudar, Čelik i Olimpic.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi