Održana izvještajna skupština FK Borac Jelah
Foto: FKBorac.ba

Održana izvještajna skupština FK Borac Jelah

Pred oko 180 članova, navijača i prijatelja kluba, u nedjelju u hotelu AA u Jelahu je održana godišnja izvještajna skupština fudbalskog kluba Borac iz Jelaha.

Kako se navodi na zvaničnoj stranici kluba FKBorac.ba, Skupštinu je otvorio predsjednik skupštine  Semir Čamdžić, a izvještaje su podnijeli predsjednik Upravnog odbora Senad S. Subašić, član UO Amra Kantić, i sekretar kluba Emir Kotorić.

UO kluba je zadovoljan radom i uspjesima ekipa, osim plasmanom seniorske ekipe nakon polusezone, a primjedbu su imali i na veliki broj kaznenih opomena igrača.

Prisutnim su se obratili i podnijeli izvještaje i predsjednik disciplinke komisije Hujdur Enver, i predsjednik nadzornog odbora Hadžić Fadil.

Treba napomenuti da je ponovo UO kluba poslovao pozitivno, i da je uprkos teškoj finansijskoj situaciji rukovodstvo kluba uspjelo da obezbjedi sva finansijska sredstva potrebna za takmičenje šest takmičarskih ekipa.

Ovom prilikom klub se tzahvalio velikom broju sponzora bez čije pomoći bi bilo nemoguće obezbjediti ta sredstva, kao i svim onim koji su na bilo koji način pomogli u urešenju infrastrukture kluba.

UO se zahvalio i navijačima, kao i roditeljima djece koji su napravili veliki broj akcija na uređenju klubane i terena, a posebno na nabavci autobusa koji su predali klubu na korištenje.

Načelnik Općine Tešanj Suad Huskić je pozdravio sve prisutne i istakeo vaćnost FK Borac iz Jelaha u razvoju sporta u općini, a posebno je pohvalio organizaciju i rad kluba i njegovog rukovodstva.

Poslije radnog dijela skupštine svi prisutni su su mogli opustiti u prijatnoj atmosferi hotela AA uz skromnu zakusku koje je za svoje članove i navijače obezbjedio klub.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi