Osim i Barbarez sutra u Hercegovini

SportSport.ba saznaje

Osim i Barbarez sutra u Hercegovini

A. Beganović

Ivica Osim, predsjednik Komiteta za normalizaciju, sutra će u Hercegovini nastaviti misiju spašavanja bh. fudbala.

Naime, nakon što je jučer u Banja Luci imao sastanak s predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, predsjednik Komiteta za normalizaciju Ivica Osim sutra će se u Hercegovini sastati sa predsjednikom Fudbalskog saveza Zapadno-hercegovačkog kantona Josipom Bevandom, te Miroslavom Ćorićem, jednim od čelnih ljudi FS Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Pored Ivice Osima, sastanku će prisustvovati i član Komiteta za normalizaciju Ivan Beus, te i ambasador bh. fudbala te istinska legenda istog Sergej Barbarez, kao i generalni sekretar FSBiH Jasmin Baković.

Tako Ivica Osim i saradnici nastavljaju sa spašavanjem bh. fudbala, čija je sudbina još uvijek neizvjesna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.