Osim primio dva priznanja

Bajramski turnir u malom fudbalu

Osim primio dva priznanja

Legenda bh. fudbala Ivica Osim primio je nagradu "Ambasador turnira" na Bajramskom turniru u malom fudbalu, koji se jučer i danas održava u Sarajevu u organizaciji FK Vrbanjuša.

I ove godine generalni sponzor i pokrovitelj je FDS, a turnir je otvorio predsjednik Organizacionog odbora Edin Mulahasanović. U okviru otvorenja  Organizacioni odbor je prvi put predao priznanje „Ambasador turnira“ Ivici Osimu, a uručio ga je  Nijaz Merdanović, član Organizacionog odbora.

Tom prilikom gospodinu Ivici Osimu je uručena i „Nagrada za životno djelo“, za izuzetan doprinos u razvoju sporta u BiH. Priznanje je uručio Mirsad Ibrić, glavni i odgovorni urednik Radija M.

Na ovoj reviji fudbala učestvuje preko 300 takmičara u selekcijama: pionira, seniora i veterana, koji su  prvog dana prikazali vrlo kvalitetan fudbal, a turnir je traje dva dana.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.