Plavi u šetnji Ustikolinom nakon jutarnjeg treninga

Pred duel sa Slavijom

Plavi u šetnji Ustikolinom nakon jutarnjeg treninga

Fudbalere Željezničara danas očekuje utakmica 3. kola BH Telecom Premijer lige u kojoj će Plavi gostovati kod Slavije, ali u Foči, zbog već dobro poznatih razloga.

U stručnom štabu najtrofejnijeg bh. kluba ništa ne prepuštaju slučaju pa je ekipa jutros već odradila trening u Ustikolini, nakon kojeg su fudbaleri tima sa Grbavice prošetali jednu dionicu, a sve pod nadzorom stručnog štaba.

Među izabranicima Admira Adžema vlada odlična atmosfera, i sve je podređeno pozitivnom rezultatu i novim bodovima kojima bi Željezničar ostao u vrhu tabele nakon tri odigrana kola domaćeg fudbalskog šampionata.

Među fudbalerima Plavih nema izostanaka, svi su igrači spremni izuzev povrijeđenog Anesa Nuspahića koji ima problema sa petom.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti