Počeli radovi na pomoćnom terenu, 1.12. crveno-bijela noć

Kriza rezultat nije uzdrmala Zvijezdu

Počeli radovi na pomoćnom terenu, 1.12. crveno-bijela noć

Adnan Beganović

Da je Zvijezda iz Gradačca jedan od najorganizovanijih bosanskohercegovačkih klubova pokazuje i današnji početak radova na pomoćnom terenu.

Naime, nakon što su "ušminkali" glavni teren čelnici Zvijezde odlučili su novce uložiti i u pomoćni teren, na kojem će prva ekipa, ali i sve kategorije ovog kluba u narednom periodu trenirati.

Zahvaljujući predsjedniku kluba Fadilu Novaliću, te potpredsjedniku Nurdinu Peštaliću, kao i ostalim članovima Upravnog odbora, Zvijezda će od januara imati i pomoćni teren sa umjetnom travom.

Međutim, to nije sve. U Gradačcu se pripremaju i za proslavu 90. rođendana povodom kojeg će 1. decembra biti upriličena crveno-bijela noć, kao i prijateljski susret Zvijezde i reprezentacije Prve lige federacije Bosne i Hercegovine.

Sve u svemu, kriza rezultat nije uzdrmala čelnike premijerligaša iz Gradačca, koji, sviđalo se to nekome ili ne, od Zvijezde prave jedan stabilan klub.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.