Sarajevo slavilo protiv Brotnja u Čitluku

Bordo tim lako došao do pobjede

Sarajevo slavilo protiv Brotnja u Čitluku

E. Škorić

Nogometaši  Sarajeva imali su danas uspješnu provjeru u Čitluku protiv Brotnja.

Sarajevo je drugog dana priprema u Hercegovini odmjerilo snage sa Brotnjom, a izabranici Mehmeda Janjoša na kraju su slavili rezultatom 3:0.

Bordo tim je od prve minute bio bolji, što je bilo i za očekivati, te je prijetilo preko Husejinovića, Anđušića i Lelića, ali mreža Brotnja ostala je sačuvana do odlaska na odmor.

U nastavku se ekipa promijenila, a Sarić iz penala, Hebibović i Hodžić tresli su mreži Čitlučana za sigurnu pobjedu Sarajeva. Kako je i Senad Repuh, pomoćni trener Sarajeva, rekao nakon meča - pripreme su tek počele, moglo se očekivati da će nedostajati određenih stvari u igri, ali ovo je svakako dobar početak bordo tima u pripremnom periodu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi