Pojačanje Željezničara kojem se niko nije nadao

VIP tribina dobila svoju "šeficu"

Pojačanje Željezničara kojem se niko nije nadao

Novo žensko lice je ekipu našeg portala u petak dočekalo u Plavom salonu na stadionu Grbavica neposredno pred press-konferenciju povodom utakmice 16. kola BH Telecom Premijer lige između Željezničara i Olimpica.

Uz srdačno rukovanje djevojka nam je kazala da je "radi ovdje" i da je nova uposlenica kluba, naravno predstavila se i rekla da će u narednom periodu biti naš domaćin na press-konferencijama FK Željezničar.

Studentica komunikologije na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu će u budućnosti biti zadužena za interakciju predstavnika medija i učesnika press-konferencija u organizaciji FK Željezničar. Pored ove obaveze zaduženje ove lijepe Sarajke biće i doček gostiju na VIP dijelu zapadne tribine na kojem bi pod njenim nadzorom sve trebalo proticati bez ikakvih problema.

Dok je u petak nova članica "plavog kolegija" tek pratila press-konferenciju na kojoj su Milomir Odović i Eldar Hasanović zajedno sa predstavnicima Udruženja navijača FK Željezničar odgovarali na pitanja novinara, neko od kolega je kazao kako bi ova šarmantna djevojka mogla biti najveće pojačanje Plavih u zimskom prelaznom roku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Već na današnjem "debiju", djevojka koja će se svima predstaviti već na narednom pressu FK Željezničar, je sjajno uradila svoj posao na VIP djelu zapadne tribine, a među njenim gostima danas su bile i klupske legende Mišo Smajlović, Mehmed Baždarević i Refik Šabanadžović, a susret su sa istog mjesta pratili i predsjednik Olimpica Nijaz Gracić i trener tuzlanske Slobode Husref Musemić.

Iako je Zoran Kokot, novo pojačanje u napadu kluba sa Grbavice, u svom debiju dao dva gola, dio Željine fortune stigao je i sa novim "pojačanjem" među uposlenicima kluba.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.