Policija intervenisala: Sukob navijača Čelika

Incident uoči sjednice Skupštine

Policija intervenisala: Sukob navijača Čelika

D. Kurbegović

Uoči početka sjednice Skupštine NK Čelik, vjerovatno i sudbonosne za ovaj klub, ispred stadiona Bilino Polje desio se veći incident.

Navodno, sukobile su se dvije grupe navijača tog kluba, a za sada nema informacija o uhapšenima ili ozlijeđenima. 

Jedno je sigurno, večerašnja sjednica Skupštine tima iz Zenice dat će mnoge odgovore na pitanja o budućnosti te funkcionisanju samog kluba, a veliki broj navijača najavio je dolazak ispred stadiona kako bi na taj način pružili podršku za pravu odluku koju će donijeti članovi Skupštine.

Treba istaći da je jutros kandidaturu za predsjednika UO kluba povukao Ševko Adilović, koji baš i nije omiljen kod Čelikovih simpatizera, koji su očigledno podijeljeni i pred samu sjednicu.  Situacija se sada smirila, a više stotina navijača je pod kontrolom policije.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi