Postignut dogovor: Olimpic u Goraždu!

Vukovi će Gradinu ugostiti u gradu na Drini

Postignut dogovor: Olimpic u Goraždu!

A. Beganović

Fudbalski klub Olimpic iz Sarajeva seli u Goražde, sada je to već završena stvar i već u 17. kolu Vukovi će u gradu na Drini dočekati Gradinu.

Prije nekoliko dana SportSport.ba je najavio da će Komisija za licenciranje Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i čelnici Olimpica danas posjetiti Goražde kako bi vidjeli šta se treba uraditi na stadionu kako bi se na istom mogle igrati premijerligaške utakmice.

Tragom naših informacija kontaktirali smo direktora Olimpica, Nermina Demirovića, koji je za SportSport.ba istakao:

"Gradinu ćemo ugostiti u Goraždu. Sa članovima Komisije za licenciranje Fudbalskog saveza smo obišli stadion, dobili smo upute šta se treba uraditi na istom da bi se mogle igrati premijerligaške utakmice i već od danas se kreće s radovima. Do duela sa Gradinom sve bi trebalo biti završeno".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.