Komisija za licenciranje s čelnicima Olimpica u Goraždu!

SportSport.ba saznaje

Komisija za licenciranje s čelnicima Olimpica u Goraždu!

Adnan Beganović

Proljetni dio premijerligaške sezone počinje za neka dva mjeseca, a još uvijek se sa sigurnošću ne može tvrditi u kojem gradu će domaće susrete igrati trenutno trećeplasirana momčad Premijer lige, Olimpic.

Naime, već od ranije je poznato da bi se Olimpic mogao preseliti iz Sarajeva. Na samom početku već poznate priče spominjalo se da će se Olimpic preseliti u Tuzlu, no danas se čini da su Vukovi mnogo bliže Goraždu, kako je SportSport.ba već ranije i pisao.

Da ove vijesti nisu samo nagađanja govori i podatak do kojeg je došao SportSport.ba zahvaljujući izvorima bliskim Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine.

Naime, u srijedu će čelnici Olimpica zajedno sa članovima Komisije za licenciranje Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine posjetiti Goražde, odnosno stadion u tom gradu, kako bi vidjeli šta se na istom treba uraditi da bi se mogle igrati premijerligaške utakmice.

Kontaktirali smo i čelnike Olimpica, no komentar po ovom pitanju nismo dobili.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.