Poznati dobitnici ulaznica za večerašnji meč na Koševu

Poznati dobitnici ulaznica za večerašnji meč na Koševu

E. Škorić

FK Sarajevo večeras dočekuje Zrinjski u prvom susretu četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Susret na Koševu igra se od 19 sati, a SportSport.ba je, u saradnji sa Sarajevom, nagradio svoja četiri čitatelja sa po jednom ulaznicom.

Naše nagradno pitanje glasilo je: Koji igrač je bio dvostruki strijelac u pripremnoj utakmici Zrinjskog i Sarajeva, a koja se igrala 22. februara 2014. godine pod Bijelim Brijegom?

Tačan odgovor je: Ognjen Todorović.

Ulaznice su dobili: Anel Kujović, Ibro Kadić, Amer Šorlija, Aldin Tabaković. Oni svoje ulaznice mogu preuzeti u Fan Shopu FK Sarajevo u ulici Maršala Tita broj 38 do 16 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije