Rakitićev semafor obasjao stadion u Bijeljini

Spreman za utakmicu

Rakitićev semafor obasjao stadion u Bijeljini

Semafor koji je Ivan Rakitić poklonio FK Radnik montiran je za utakmicu protiv Rudar Prijedora. 

Na Gradskom stadionu u Bijeljini od ranije je podignuta konstrukcija čija donja ivica se nalazi na šest metara od zemlje, a nakon što su sprovedeni elektrovodi, krenulo se i zvanično sa montažom semafora. 

Iz Radnika su danas s ponosom objavili da je semafor montiran i spreman za utakmicu protiv Rudar Prijedora, a pri isprobavanju postavljena je zajednička fotografija predsjednika i prijatelja kluba - Mladena Krstajića i Ivana Rakitića. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Evidentno je da uprava Radnika iz Bijeljine čini sve, što na terenu, što na infrastrukturnom planu, da poboljša uslove za praćenje utakmice, kako bi posjetioci imali što veći komfor prilikom dolaska na Gradski stadion.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi