Sarajevo nadigralo Čelik, dva pogotka Nezirovića

Nade bordo tima ubjedljive

Sarajevo nadigralo Čelik, dva pogotka Nezirovića

S. Mlaćo

Nakon pobjede u prošlom kolu 3:0 nad Zrinjskim, pioniri FK Sarajevo danas su na svom stadionu savladali vršnjake iz zeničkog Čelika sa visokih 4:0.

Nade bordo tima povele su u 18. minuti kada je Irman Sejmenović matirao Emela Mlaču na golu Čelika. 2:0 je bilo već u 37. minuti kada mrežu gostiju pogađa Edd Nezirović, a samo pet minuta kasnije isti igrač svojim drugim pogotkom povećava na 3:0.

U 46. minuti Ivan Grgić pogađa za ispostavit će se kasnije konačnih 4:0. Nakon dva kola u Premijer ligi BiH za pionire nade FK Sarajevo imaju šest bodova, dok su Zeničani bez bodova.

Premijer omladinska liga BiH za pionire:

FK Sarajevo - NK Čelik 4:0 (3:0)

FK Sarajevo: Dalipagić, Džafić, Ćosić, Atić, Sejmenović, Grgić, Viteškić, Nezirović, Mujkić, Korman.

NK Čelik: Mlaćo, Islambegović, Kovač S., Kovač T., Mahmić, Kobilica, Begić, Bašić, Durmiš, Sibalo, Bahtić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi