Sarajevo nezadovoljno organizacijom susreta u Bijeljini

Mladost loše organizovala meč

Sarajevo nezadovoljno organizacijom susreta u Bijeljini

M. Šljivak

Fudbaleri Sarajeva remizirali su danas u Bijeljini (1:1) s ekipom Mladosti u susretu četvrtog kola Premijer lige BiH...

Iako je bordo tim mogao stići i do pobjede Nemanja Bilbija nije postigao gol s bijele tačke u posljednjim sekundama, te su fudbaleri Sarajeva kući odnijeli samo bod.

Iz rukovodstva prvoligaša s Koševa nisu zadovoljni organizacijom utakmice.

"Organizacija današnje utkamice između Mladosti i Sarajeva bila je jako loša. Travnjak stadiona u Bijeljini nije ošišan, te je bio u lošem stanju za igru, što je neshvatljivo, znajući da je Nogometni/Fudbalski Savez kroz projekat unapređenja infrastrukture na premijerligaškim stadionima, klubovima omogućio popravku travnjaka. Osim toga, vrijedno je spomenuti da se današnja utakmica igrala sa svega nekoliko lopti, a u svlačionici za gostujuće igrače nije bilo tople vode, za razliku od svlačionice domaćina. Ovakva organizacija jedne ligaške utakmice ne ide u prilog poboljšanju bosanskohercegovačkog fudbala", kazao je direktor Sarajeva  Dino Selimović, dodavši:

"Sa sigurnosnog aspekta, ipak, sve je bilo zadovoljavajuće. Dolazak i ispračaj navijača i delegacije našeg kluba prošao je bez zamjerki".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije