Senad Husić novi igrač Čelika

Bivši defanzivac Željezničara

Senad Husić novi igrač Čelika

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika u ovoj sedmici trebali bi riješiti igračku križaljku, pošto šef struke želi mjesec dana prije prvenstva imati kompletnu ekipu na okupu, koja će na proljeće pokušati osigurati ostanak u Premijer ligi. 

Nakon dolazaka Aldina Šišića, Enisa Sadikovića, Anesa Haurdića, Eldina Mašića, te produženja ugovora s golmanom Branislavom Ružićem, danas je rukovodstvo kluba angažovalo još jednog nogometaša, koji će riješiti problem lijeve strane, gdje trenutno Zeničani imaju samo Safeta Šivšića.

Novi igrač Čelika, koji će crno-crveni dres nositi najmanje do ljeta jeste bivši igrač Željezničara, 26-godišnji Senad Husić. Ovu informaciju za SportSport.ba potvrdio je predsjednik Čelika, koji je zadovoljan zbog dolaska igrača, koji će riješiti mnoga pitanja kada je u pitanju defanziva i lijeva strana Čelika.

"Upravo smo postigli dogovor sa Senadom Husićem, koji je novi igrač Čelika. Potpisat će ugovor do ljeta, naravno s opcijom produženja za dalje, ako obje strane budu zadovoljne. Drago mi je što smo riješili ovaj problem lijeve strane, sada imamo dva kvalitetna rješenja u vidu Šivšića i Husića, tako da je taj dio zatvoren kvalitetno. Do kraja sedmice bismo trebali kompletirati ekipu, koja će početkom narednog mjeseca nastaviti pripreme najvjerojatnije u Crnoj Gori", kazao je za SportSport.ba Selvedin Šatorović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Senad Husić 26-godišnji je nogometaš koji može igrati lijevog beka, ali i lijevo krilo u svojoj karijeri je nastupao za Zvijezdu,mađarski Diogsgyor, te sarajevski Željezničar. Ima tri nastupa za mladu reprezentaciju BiH, te jedan nastup za A-selekciju naše zemlje.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi