SFK 2000 pobjednik Kupa Bosne i Hercegovine

Odigrana druga utakmica finala Kupa Bosne i Hercegovine

SFK 2000 pobjednik Kupa Bosne i Hercegovine

Revanš susret finala Kupa Bosne i Hercegovine odigran je danas u Banjaluci. Fudbalerke SFK slavile su rezultatom 3:0 i tako osvojile pehar namijenjen pobjedniku Kupa. 

U prvom susretu koji je odigran u Sarajevu SFK je slavio rezultatom 4:2. Golove na današnjem susretu postigle su Armisa Kuč u osmom i 16. minutu, te Anđela Šešlija u 23. minuti susreta. 

"Čestitam djevojkama na pobjedi. Ovo je 11. put da smo osvojili Kup. Čestitam i Banjaluci na dobroj igri. U prvom poluvremenu smo riješile utakmicu. Možda smo i prerano počele da slavimo i u drugom poluvremenu nismo postigle pogodak," rekla je nakon utakmice trener SFK 2000 Samira Hurem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.