Široki Brijeg predstavio prva pojačanja
NK Široki Brijeg

Jesenji prvak BiH

Široki Brijeg predstavio prva pojačanja

Široki Brijeg danas je u klupskim prostorijama predstavio dvojicu novih igrača, koji su pojačali klub u zimskom prijelaznom roku.

Radi se o Dini Kresingeru i brazilskom internacionalcu Taiu, a obojica su u prvim izjavama izrazila zadovoljstvo dolaskom u redove Širokog Brijega, te naglasili kako im ne nedostaje želje i ambicije da daju svoj puni doprinos da momčad i kraj sezone dočeka na samom vrhu.

Sportski direktor kluba, Dalibor Šilić, se kratko osvrnuo i na prve treninga na kojima sve protiče u planiranom ritmu i bez većih problema. Nakon turnira u Gabeli bit će pojačan intenzitet treninga, a tradicionalna “Plava noć” bit će organizovana 30. januara i bit će donatorskog karaktera. Sredstva će se skupljati za natkrivanje sjeverne tribine stadiona Pecara.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti