Sloboda u Mostaru bez Aleksandra Subića?

Upitan za posljednje kolo

Sloboda u Mostaru bez Aleksandra Subića?

Ekipa Slobode će u posljednjem kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine gostovati u Mostaru, gdje će odmjeriti snage sa Zrinjskim.

Tuzlaci se za ovaj meč pripremaju kao i za svaki drugi, ali čini se da na megdan Plemićima ipak neće istrčati u najjačem sastavu.

Današnji trening Slobode je zbog bolova u leđima propustio Aleksandar Subić, jedan od najboljih fudbalera ovog kluba koji je pod velikim upitnikom za utakmicu posljednjeg kola.

Još uvijek nije sigurno da Subić neće zaigrati Pod Bijelim brijegom, ali su velike šanse da ga Vlado Jagodić poštedi susreta koji za tuzlanski tim ne nosi nikakav rezultatski imperativ.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ukoliko Sloboda izgubi od Zrinjskog, Mostarci će sigurno postati novi/stari šampion Bosne i Hercegovine, dok će u slučaju remija ili pobjede šampionski trofej vjerovatno završiti na Grbavici, a možda i na Koševu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi