Sloboda ubjedljiva protiv Gubera, hat-trick Zeca

Prijateljska utakmica

Sloboda ubjedljiva protiv Gubera, hat-trick Zeca

E. Škorić

Nogometaši Slobode odigrali su danas prijateljsku utakmicu s ekipom Guber.

Ljubitelji nogometa u Srebrenici mogli su da uživaju u spektaklu, a Sloboda je na kraju u meču prijateljskog karaktera bila uvjerljiva protiv domaće ekipe Guber, pa je slavila rezultatom 7:1.

U Guberu su svjesni da nisu kalibar Slobode, rezultat je stoga bio u drugom planu, a Tuzlaci su na stadionu u Vidikovcu odradili malu probu pred gostovanje Zrinjskom u posljednjem meču premijerligaške sezone.

Najraspoloženiji za igru bio je ujedno najbolji igrač Slobode ove sezone Asim Zec, koji je postigao tri gola i koji je pokazao da i u prijateljskim mečevima ne štedi protivničke golmane. Stoga će u Zrinjskom, osim toga kako zabiti pogodak, dosta razmišljati i o tome kako zaustaviti Zeca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, dva gola za goste postigao je Tandir, a po jedan su dali Zilkić i Smajić. Tuzlacima sada preostaje da odrade gostovanje u Mostaru, a onda slijedi odmor i pripreme za narednu sezonu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi