Službeno: Dragan Jović novi trener FK Borac

Dalibor Teinović napustio klub

Službeno: Dragan Jović novi trener FK Borac

A. Beganović

Nekadašnji trener Travnika, Posušja, Zrinjskog, Zvijezde i Sarajeva, Dragan Jović, od danas je i službeno novi trener FK Borac Banja Luka.

Upravni odbor premijerligaša iz Banja Luke na današnjoj sjednici je potvrdio Jovića za šefa stručnog štaba.

"Nemamo mnogo vremena, treba odmah krenuti sa stvaranjem igračkog kadra i sa radom. Pred nama je mnogo posla", kratko je Rekao Jović.

Treba dodati da je Borac danas napustio i iskusni veznjak Dalibor Teinović, koji je uzeo papire iz kluba, a još uvijek se ne zna gdje će nastaviti karijeru.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti