Službeno: Sulejman Krpić pojačao Istru 1961

Napustio Slobodu

Službeno: Sulejman Krpić pojačao Istru 1961

A. Beganović

Bosanskohercegovački napadač i sada već bivši igrač tuzlanske Slobode, Sulejman Krpić, pšojačap je redove hrvatskog prvoligaša Istre 1961.

Krpić je asa Istrom potpisao trogodišnji ugovor, a za službene stranice hrvatskog kluba je istakao:

"U Orašju sam igrao kao pionir, a potom sam preselio u zagrebački Dinamo gdje sam odradio kadetski i juniorski staž. Potpisao sam s Dinamom profesionalni ugovor. Nakon toga sam išao u Lask iz Linza, a potom u Orašje i Sarajevo. To razdoblje moje karijere su označile ozljede pa sam neko vrijeme morao pauzirati. Kada sam se oporavio sam otišao u FK Metalac i na kraju je došao poziv Miroslava Blaževića da dođem u Slobodu iz Tuzle. Zadovoljan sam kako je prošlo u Slobodi jer mislim da sam dobro igrao, vratio se u formu i na kraju zabio i 15 golova. Tamo sam odigrao posljednju polusezonu i sada sam u Puli. ako sam zadovoljan što sam potpisao za Istru. Uvjeti su dobri, ali najviše me raduje što je tu trener Pamić i volim njegov stil rada. Moje je sada da slušam, da igram što bolje i da pokušam zabiti što više golova."

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.