Štilić bi mogao zaigrati u četvrtoj ligi?!
EPA

"Spreman nam je pomoći"

Štilić bi mogao zaigrati u četvrtoj ligi?!

Semir Štilić bi, sudeći prema pisanju poljskih medija, mogao obnoviti saradnju sa Franciszekom Smudom. 

Nekadašnji reprezentativac BiH je sa iskusnim poljskim stručnjakom uspješno sarađivao u prošlosti, a s obzirom na prijateljske odnose koje njeguju pojavila se mogućnost da Štilić potpiše za klub koji se takmiči u - četvrtoj ligi. 

Naime, Smuda je trenutno na klupi Widzew Lodza i pozvao je Štilića da mu se pridruži, ukoliko ne uspije pronaći odgovarajući angažman. 

"Razgovarao sam sa Semirom. Rekao je da ima nekoliko ponuda, ali nijedna nije u potpunosti zadovoljavajuća, Ako ne pronađe ništa bolje, spreman je doći i pomoći nam do decembra. U narednim danima situacija će biti jasnija", kazao je Smuda. 

Widzew Lodz je danas na niskim granama. Nakon niza godina vladavine pod poduzetnikom Sylwesterom Cacekom klub je 2015. godine bankrotirao i sad se takmiči u četvrtom rangu. Malo je poznato je Widzew Lodz polufinalista Kupa UEFA iz 1983. godine i učesnik Lige prvaka u sezoni 1996/97.

Kada je u pitanju Štilić, naš fudbaler je trenutno bez angažmana nakon što se sporazumno razišao sa Wislom iz Krakowa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije