Novi član Slobode

Subić: Nadam se da nisam pogriješio

J. Duvnjaković

Aleksandar Subić je nakon pobjede Slobode nad Slogom Simin Han (3:0) govorio o svom statusu.

Subić se u četvrtak pojavio na treningu Slobode i on je stigao kao veliko pojačanje na posudbu iz Partizana.

“Prije svega želio bih da naglasim da sam još uvijek pod trogodišnjim ugovorom sa Partizanom. Sticajem okolnosti, imao sam manju minutažu u drugom dijelu prošle sezone i zatražio sam da idem na posudbu. Odlučio sam se za Slobodu, klub koji je stabilan, dobro organizovan, ima predsjednika koji dobro vodi klub i nadam se da nisam pogriješio", rekao je Subić, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Riječ je o pozajmici na godinu dana, vidjet ćemo kako će to da izgleda u narednom periodu. Imalo sam priliku da igram dosta utakmica u Premijer ligi, tako da poznajem dosta igrača, a najviše Ivana Kostića sa kojim sam igrao u Borcu. Mislim da ću se dobro ukomponovati sa ostatkom ekipe. Što se papirologije tiče, mislim da je sve u redu. Ne znam u kakvoj sam formi, mislim da mi treba malo vremena da se vratim u pravu formu jer nisam igrao mnogo u posljednje vrijeme. Kada ću biti spreman, to će šef najbolje ocijeniti".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi