Sušić: Na Spahića ću računati i za naredne akcije
Foto: epa.eu

Şelektor računa na bivšeg kapitena

Sušić: Na Spahića ću računati i za naredne akcije

Nakon što se oprostio od reprezentativnog dres poslijed Svjetskog prvenstva, a potom ponovo uršten na spisak, nekadašnji kapiten naše reprezentacije zbog povrede leđa nije mogao nastupiti u Velsu, a kako stvari stoje sasvim sigurno ga neće biti ni u susretu protiv Belgije.

"I za naredne reprezentativne akcije ću zvati Spahića, ali teško je očekivati da on dođe danas i sutra igra utakmicu sa Belgijom", rekao je Sušić.

Inače, oko Spahićevog igranja ili  neigranja mnogo se pisalo u posljednje vrijeme, a njegovim izostankom Sušić je u duelu sa Velsom na poziciji stopera bio primoran koristiti Anela Hadžića, veznog fudbalera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.