Tatomirović: Mnogo toga lijepog sam proživio u Sarajevu

Napustio Koševo

Tatomirović: Mnogo toga lijepog sam proživio u Sarajevu

E. Škorić

Ivan Tatomirović je jučer sporazumno raskinuo ugovor s Fudbalskim klubom Sarajevo.

Ivan Tatomirović je jučer sporazumno raskinuo ugovor s Fudbalskim klubom Sarajevo.

Bivši kapiten Sarajeva u bordo dresu je odigrao 137 utakmica, a na Koševo je stigao iz Srema u zimskom prijelaznom roku sezone 2011/12. 

“Kada sam dolazio u Fudbalski klub Sarajevo, došao sam bez velike medijske buke i na takav način odlazim. U klubu sam proveo četiri prelijepe godine. Bilo je uspona i padova, lijepih trenutaka, kojih ću se uvijek sjećati. Žao mi je što odlazim na ovakav način, nisam to očekivao, ali to je fudbal, ujedno i život. Jedna lijepa bajka je za mene završena, stavljena je tačka na kraju i vrijeme je da počne novi red, i druge priče. Želim karijeru nastaviti u inostranstvu, imam nekoliko opcija i u narednom periodu ću donijeti odluku koja je najbolja opcija za mene.”, kazao je Tatomirović, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Mnogo toga lijepog sam doživio nastupajući za Fudbalski klub Sarajevo, a izdvojio bih utakmice sa Levskim, Atromitosom i Borusijom, te naravno, pobjede nad Željezničarom na Grbavici i na Koševu. To su utakmice na koje mi sjećanja nikada neće izblijediti. Svakako, tu moram i da spomenem utakmicu sa Slobodom i osvajanje titule prvaka Bosne i Hercegovine na istoj. U tom trenutku ništa drugo na svijetu ne postoji, jednostavno neopisiv osjećaj, nešto naljepše…”.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti