Torcida zabranjuje odigravanje utakmice

Uprava i igrači u strahu od navijača

Torcida zabranjuje odigravanje utakmice

M. Skaka

Sve su prilike da prijateljski susret između Željezničara i Hajduka neće biti odigran.

Naime, nakon nereda i sukoba navijača dva kluba, prema izjavama jednog od članova Hadukove ekspedicije, pripadnici Torcide zaprijetili su fizičkim obračunom u Splitu ukoliko se susret odigra.

I pored prijetnji, uprava Hajduka spremna je odigrati susret, međutim, igrači iz straha za vlastitu sigurnost ne smiju početi sa susretom, te se i dalje ne zna da li će se utakmica igrati.

Prema navodima gostiju iz Splita, ovo nije prvi put da tamošnji navijači na ovaj način usjenjuju upravu kluba da postupi prema njihovim željama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.