Tulić u svim kombinacijama, u petak sastank Pirića i FSRS

Tulić u svim kombinacijama, u petak sastank Pirića i FSRS

A. Beganović

Tehnički direktor Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, Denijal Pirić, u petak će otputovati u Banja Luku gdje će održati sastanak sa čelnicima Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Na sastanku će, prema našim informacijama, čelnici Fudbalskog saveza Republike Srpske predložiti imena kandidata za popunu stručnih štabova naših selekcija, te imena kandidata za selektora mlade reprezentacije.

Zvanične informacije o imenima kandidata Fudbalskog saveza Republike Srpske još uvijek nisu procurile u javnost, no nezvanično SportSport.ba saznaje da će kandidati za selektora mlade reprezentacije biti Darko Nestorović. Pored njega kao novi selektori spominju se Velimir Stojnić, Branimir Tulić, te Vinko Marinović.

Pored prijedloga za selektora mlade reprezentacije Fudbalski savez Republike Srpske predložit će i kandidate za popunu stručnih štabova svih nacionalnih selekcija, pa tako i seniorske, a jedan od gore navedenih će najvjerovatnije asistirati novo selektoru Zmajeva. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.