U četvrtak prva utakmica finala Kupa BiH za juniore

Borac - Široki

U četvrtak prva utakmica finala Kupa BiH za juniore

E. Škorić

U prvoj finalnoj utrakmici omladinskog Kupa BiH u konkurenciji juniora u četvrtak će na Gradskom stadionu u Banjoj Luci snage odmjeriti domaćin Borac i Široki Brijeg.

Susret počinje u 16:30 sati, a glavni sudac je Eldin Jakupović iz Bihaća, njegovi asistenti su Eldis i Elvis Prošić, oba iz Cazina, dok je delegat susreta Mile Mandić iz Bosanske/Kozarske Dubice.

Široki Brijeg je u polufinalu u oba susreta bio bolj od Slobode iz Tuzle, dok je Borac u oba susreta bio bolji od zeničkog Čelika. Revanš susret na programu je 16. maja 2012. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.