Upitan ostanak Petrovića na Grbavici

Uprava Želje će odlučiti

Upitan ostanak Petrovića na Grbavici

E. Škorić

Željezničar je na neslavan način završio sezonu, mada je ispunjen jedan od ciljeva, a to je plasman u Evropu.

Želji se ukazala dobra prilika da uzme titulu, no remi u Krupi i poraz na Koševu prelomili su u korist Zrinjskog, koji je danas pobjedom na Slobodom došao do odbrane naslova.

Nezadovoljstvo je veliko kod većine navijača Željezničara, mada ima i onih koji smatraju da je Slavko Petrović radio dobar posao od dolaska na Grbavicu. 

Kako god, sredinom sedmice održan je satanak i uprava Željezničara je odlučila nakon podnešenog izvještaja dati konačni sud o Petroviću. Dakle, Petrović će sada podnijeti izvještaj, a uprava kluba će dati konačnu riječ, hoće li bivši trener Radnika nastaviti obnašati funkciju šefa struke plavog tima ili će biti smijenjen.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Petrović je na današnjoj press konferenciji nakon trijumfa nad Radnikom (2:1) kazao da ne zna koji igrači bi mogli napustiti klub, a da isto tako ni sam nije siguran hoće li ostati na Grbavici. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi