Bh. napadač nakon meča

Đurić: Uzrok poraza? Pitajte selektora

E. Čaušević

Reprezentacije BiH doživjela je večeras težak poraz od Belgije (4:0) u okviru drugog kola kvalifikacija za plasman na SP.

Bh. reprezentacija razočarala je svojom igrom u večerašnjoj utakmici od koje se mnogo očekivalo. Nakon meča napadač našeg tima Milan Đurić izjavio je da moramo zaboraviti Belgiju, te odmah misliti na Kipar.

"Jeste težak poraz. Ali, ako se desilo ovo u ovoj utakmici utakmici ne mora značiti da će se desiti u sljedećoj. Imamo za tri dana utakmicu protiv Kipra kući, ovo moramo odmah zaboraviti i misliti na Kipar", rekao je Đurić, te dodao: 

"Ne znam šta je bio uzrok našeg poraza, to morate pitati selektora. Ja mislim da smo dobro počeli meč, ali nas je autogol dotukao. Moramo misliti na sljedeću utakmicu i ići samo naprijed".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi