Večeras revanš susret finala juniorskog Kupa BiH

Na Pecari gostuje Borac

Večeras revanš susret finala juniorskog Kupa BiH

Večeras je na rasporedu revanš susret finala Kupa Bosne i Hercegovine u konkurenciji juniora. Na Pecari će snage odmjeriti Široki Brijeg i Borac, a u prvom susretu u Banja Luci slavili su Širokobriježani sa 1:0.

"Naš cilj je bio na početku da se vrati imidž omladinskoj školi što sam uvjeren da već jeste. Uz finale Kupa juniori su prvi na tablici, a kadeti su u borbi za naslov i nadam se da će ovaj trofej doći u naš klub i to će biti produkt kvalitetnog rada tokom sezone“, rekao je trener juniora Širokog Toni Karačić.

„Ne bi se smjelo ispustiti prednost, ali oprez mora biti tu. Borac je jaka momčad, nadam se da ćemo odigrati na našem nivou i da će pehar ostati u Širokom Brijegu.“, rekao je kapetan juniorske momčadi Širokog Ivan Kvesić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.