Vitez zaključio listu pojačanja

Angažovanjem Heće i Isakovića

Vitez zaključio listu pojačanja

Dino Kurbegović

Nogometaši Viteza nakon solidne polusezone u kojoj su osvojili 11. mjesto na proljeće žele osigurati opstanak što je glavni cilj kluba u prvoj sezoni u društvu najboljih klubova u BiH.

Klub se u zimskoj pauzi zahvalio na uslugama Draganu Šantiću, Dariju Pranjkoviću, Borislavu Grbavcu, Branku Čubrilu i Antoniju Zubaku, dok je Zvonimir Kožulj prešao u Branitelj.

Kako je najavilo rukovodstvo kluba i trener Ante Miše angažovanjem veznjaka Harisa Heće i univerzalca Aladina Isakovića za Vitez je završen prelazni rok. Vitežani imaju dobru ekipu koja je sačinjena od bivših igrača Čelika, te nekoliko mladih i talentovanih igrača.

Vitez će i drugi dio sezone igrati na Kamberovića polju u Zenici jer stadion u Vitezu nije još rekonstruisan, tako da će novi premijerligaš na debi pred domaćom publikom u društvu najboljih klubova u državi morati sačekati na narednu sezonu uz uslov da naravno osiguraju opstanak u šta niko u i oko kluba i ne sumnja

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.